ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ –
perfection


Diamond Club σημαίνει πολύτιμες και διαχρονικές αξίες, σημαίνει... λάμψη, ομορφιά, τέχνη, κομψότητα, ποιότητα! Δεμένος άρρηκτα εδώ και πολλά χρόνια με τη σαγηνευτική γοητεία των διαμαντιών, ο Χρήστος Δανελιάν επιλέγει με αμείωτη προσοχή και εφόδιο τη βαθιά γνώση, το έμπειρο μάτι, αλλά και το αλάνθαστο ένστικτό του, διαμάντια και πολύτιμους λίθους που πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Το Diamond Club εκτιμώντας τη μαγεία,το μυστήριο και τον ρομαντισμό των διαμαντιών και τον ρόλο τους ως το υπέρτατο δείγμα αγάπης, δημιούργησε τον απόλυτο «ναό» για τους μύστες των διαμαντιών. Aδαμάντινες στιγμές ερμηνεύουν την ύπαρξη των διαμαντιών ως την ιδανική πρόταση για αρραβώνες, γάμους και επετείους ευτυχίας.

Στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια του οίκου με επιλεγμένους άριστους τεχνίτες που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το κόσμημα, τα πολύτιμα υλικά επεξεργάζονται με υπομονή και αγάπη για να υλοποιήσουν εκπληκτικές δημιουργίες τέλειας αισθητικής που αντανακλούν το ταλέντο, το υψηλό επίπεδο κατάρτισής τους στην δημιουργία καταπληκτικών κοσμημάτων. Το όνομα Diamond Club και η προσωπική σφραγίδα του Χρήστου Δανελιάν εγγυώνται την άριστη ποιότητα, την αναλλοίωτη αξία και την αθάνατη ομορφιά του κάθε κοσμήματος. Αυτό είναι το πολύτιμο έργο μας, ο κόσμος μας. Ο κόσμος του Diamond Club.

Σας καλωσορίζουμε!

danelian